SuaVecito Firm Hold 4 oz 113gr.

159,00 kr.
Inkl. moms 2-4 Dage

SuaVecito Original 4 oz 113gr.

Antal
På lager! 1-4 dages levering.

Den nye generation af vandbaseret pomade.
Alle de samme fantastiske funktioner som i den originale Suavecito Pomade, men med en dødbringende greb! Holder længere og holder strammere! Folk har tigget om det, og nu er den her endelig!
Specielt formuleret til de Svære-at-holde stilarter.

Dit hår vil takke dig.

Traditionelt pomade er en fedtet og voksagtig substans, der bruges til at style håret. Pomade gør at håret ser glat, pæn og skinnende ud. I modsætning til hårspray og hårgele, behøver oliebaserede pomader ikke tørre, og kræver ofte adskillige vaske for at fjernes.
Takket være moderne videnskab har pomader udviklet sig, så man kan slippe, den fedt farvede pude. Suavecito Pomade er vandopløseligt, men holder alligevel fast som en voks og skinner som en olie pomade.
Pomade er især brugt til frisurer såsom pompadours, slick-backs og side parts. Med Suavecito´s linje af vandopløselige pomader, kan man sætte de samme frisurer som gel uden de grimme bivirkningerne med udtørring af dit hår og ​​skæl og flager. Suavecito´s vandbaseret pomade, har en justerbar og redebart hold. Ved anvendelsen af ​​denne pomade, jo mere fugtigt dit hår er, des dårligere vil holdet være. Ligeledes hvis du føner dit hår, jo stærkere vil holdet være. Disse ting gør Suavecito pomader et "must have" til hår styling.
Og så den påvirkning, den store verdensberømte Suavecito duft har på folk, ja, det vil vi bare gemme det til en anden gang.


ingredienser:
VAND (AQUA), ceteareth-25, glycerol, PEG-7 glycerylcocoat, propylenglycol, PEG-40-hydrogeneret ricinusolie, FRAGRANCE (PARFUM), DMDM Hydantoin Karamel, simethicone, PVP, PEG-8 bivoks, methylparaben, polysorbat 20

suafirm4