2.ND. Confederate, trykt flag

49,00 kr.
Inkl. moms

Historisk flag, rebel, confederate, det andet.

Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

90 x 150 cm Flag

2 ND nationale flag (The Stainless Banner)

Under en opfordring til den anden nationale flag, var der mange forskellige typer af mønstre, der skulle foreslås, næsten alle gør brug af battle flag, der i 1863 var blevet kendt og populær. Det nye design blev fremlagt af den konfødererede kongres til at være et hvidt felt "med Union cross (nu brugt som battle flag) til at være et kvadrat på to tredjedele bredden af flaget, der har det røde kryds på en bred saltire af blå, kantet med hvidt, og udsmykket med femtakkede stjerner, det nummer, der svarer til antallet af konfødererede stater ". [10]

Flaget er også kendt som "Stainless Banner". Øgenavnet "rustfrit" Henvist til den rene hvide felt. Man kan 1864 ikke oplyse, hvad det hvide felt symboliserede og fortalere kom med forskellige fortolkninger. Sydstaternes kongres drøftede Hvorvidt det hvide felt skal have en blå stribe og om det skal være omkranset med rødt. William Miles holdt en tale af det simple hvide design, der blev endeligt godkendt. Han hævdede, at slaget flaget skal bruges,som et nationalt flag var nødvendigt at fremhæve det, men så enkelt som muligt, med et almindeligt hvidt felt.

De er syet af Richmond Tøj Depot og brugte  1,5: 1 vedtaget for Sydstaternes flådes kamp Stjernen, hellere end den officielle. 2: 1 forhold.

Første reaktion på det andet nationale flag var gunstige, men med tiden blev det kritiseret for at være "for hvide". Columbia Daily Syd Carolinian observeret at stort set var det et kamp flag et flag af våbenhvile og måske sende et blandet budskab. Militære officerer gav udtryk for klager over flaget bliver for hvide, af forskellige grunde, herunder fare for at blive forvekslet med et flag af våbenhvile, især på flådefartøjer.

Men trods klager, blev det andet nationale flag hyldet fra nogle for sit design påberåber Sydstaternes ideologi. George William Bagby roste Flaget, med henvisning til flagets kanton som "Southern Cross", som gjorde andre på det tidspunkt, og om, at den indeholdt "skæbne i det sydlige master og hans afrikanske slave," peger dem sydpå til "bredden af ??Amazonas", der udtrykker ønsket om mange konfødererede afholdt sigfor at udvide slaveri sydpå i Latinamerika.

   

 

Disse flag er trykte på 100% vævet polyester i fede, klare farver. De har en dobbelt syet kant hele vejen rundt og en forstærket kant den hængende side. Vores flag leveres med to metal øjer til ophæng.

249