3RD. Confederate, trykt flag

49,00 kr.
Inkl. moms 2-4 Dage

Historisk flag, rebel, Confederate, det 3'

Antal
På lager

90 x 150 cm Flag

Den tredje nationale flag (også kaldet "Blood Stained Banner") blev vedtaget den 4. marts 1865 Den røde lodrette streg blev foreslået af major Arthur L. Rogers, der hævdede, at det rene hvide felt i det andet nationale flag kunne forveksles som et flag af våbenhvile: når hængte slapt i ingen vind, kunne flagets sydlige Cross kantonen uheld forblive skjult, flaget fejlagtigt kunne forekomme helt hvidt.

Rogers lobbyarbejde, havde held at denne ændring indført i Sydstaternes Senat. Han forsvarede sit redesign som havende "så lidt som muligt af Yankee blå", og beskrev det som symboliserer det primære i oprindelsen af ??mennesker i Syd, med korset fra England og den røde bjælke fra fransk flag.

Flag Act 1865 beskriver flaget på følgende sprog:

     Kongressen for Amerikas Konfødererede Stater har vedtaget, at flaget af Sydstaternes skal være som følger: bredde to tredjedele af dens længde, og EU (nu brugt som slaget flag) til at være i bredde tre femtedele af bredden af ??flaget, og således proportioneret, at lade længden af ??området på den side af unionen to gange bredden af feltet under den; at have den røde og en bred blå saltier derpå, omkranset med hvide og emblazoned med multe eller fem spidse stjerner, svarende til antallet af Sydstaternes; feltet til at være hvid, undtagen den ydre halvdel fra Unionen til at være en rød barre forlængelse af bredden af ??flaget.

     -flag Act of 1865 [15]

På trods af den passage af Flag Act of 1865 var meget få af det tredje nationalflag faktisk fremstillet og anvendt i marken. Udover, dem syet af Richmond Tøj Depot brugt det anden nationale flag i stedet for den lidt rektangulære er angivet i loven.


Men trods klager, blev det andet nationale flag hyldet fra nogle for sit design påberåber Sydstaternes ideologi. George William Bagby roste Flaget, med henvisning til flagets kanton som "Southern Cross", som gjorde andre på det tidspunkt, og om, at den indeholdt "skæbne i det sydlige master og hans afrikanske slave," peger dem sydpå til "bredden af ??Amazonas", der udtrykker ønsket om mange konfødererede afholdt sig fra at udvide slaveri sydpå i Latinamerika.

   

 

Disse flag er trykte på 100% vævet polyester i fede, klare farver. De har en dobbelt syet kant hele vejen rundt og en forstærket kant den hængende side. Vores flag leveres med to metal øjer til ophæng.

249